O nama

O nama

Tim Restorana Rubin ima veliko ugostiteljsko iskustvo i pobrinuće se da Vi i Vaši gosti budete uvek u centru pažnje, sa maksimalno odrađenom ugostiteljskom uslugom. Krupnim i sitnim detaljima nastojimo da Vaš poseban dan pretvorimo u nesvakidašnji doživljaj koji ćete sa osmehom pamtiti.

Na Vama je da se opustite i za razliku od mnogih mesta, prepustite i bezbrižno provedete na svojoj proslavi. Potrudili smo se da vrhunskom organizacijom pokrijemo sve zahteve i situacije. Naši zadovoljni klijenti, koji su već imali priliku da nas angažuju, naša su najbolja preporuka!

Ako je za potrebe Vašeg slavlja potrebna dekoracija prostora, muzika, fotograf, kamerman, torta, vatromet, ili bilo kakav drugi vid dodatne organizacije, tim Restorana Rubin će Vam pomoći oko svih aspekata, uputiti na najbolje saradnike ili vam pomoći da sve što želite sprovedete u delo sami…
Profesionalno i veoma ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je tokom trajanja Vaše svečanosti. Trudimo se da naše usluge podredimo Vašim željama i izađemo u susret prilikom svakog Vašeg zahteva. Cilj našeg rada je da sa sobom ponesete prelepe uspomene kojih ćete se uvek rado sećati.
Učinićemo sve da opravdamo stečenu reputaciju i poverenje koje ste nam ukazali.

Biće nam velika čast da budemo organizatori Vaše proslave.

Varijante sedenja u slikama

Upoznajte nas i zatražite najbolju ponudu. Uvek ćemo vas rado posavetovati o svemu što ste želeli da znate oko organizacije vaše svečanosti

Adresa

Mislođinska 30a, Mislođin Obrenovac

Pozovite nas i zakažite vaš dolazak, svakim danom od 8-16h

062 638 083 DUŠAN - Direktor / Vlasnik
069 638 083 NIKOLA - Menadžer / Šef Sale
062 638 082 MILAN - Menadžer / Šef kuhinje

©2024 SVEČANA SALA RUBIN. Sva prava zadržana